Online catalogue ESTER
Database of Estonian Articles
E-resources available to EULS
Databases
eBooks
eJournals
Online newspapers
Trials
Open Access, OA
Open science
Digital archive EMU DSpace
About plagiarism
Databases
Accessing to the databases is possible through the network of Estonian University of Life Sciences. Outside the campus area, it is possible to use secure proxy server, which provides remote access to university´s network. See instructions HERE.

Checking the availability of e-journals and e-books use publication search service Full Text Finder.

Raili Zuba
raili.zuba@emu.ee
phone  +372 731 3064


Andmebaas EBSCO platvormile tuginev multidistsiplinaarne täistekstandmebaas, mis sisaldab üle 8800 ajakirja. Andmebaas indekseerib ja refereerib ka suurel hulgal ajakirju, monograafiaid, konverentside materjale jne. Andmebaasi on võimalik siseneda ka paroolipõhiselt.
Otseviit andmebaasile
Keemia- ja sellega seotud teaduste (biokeemia, materjaliteadused, toiduainete- ja keemiatehnoloogia jne) eelretstenseeritud teadusajakirju kajastava kirjastuse ACS Publications e-ajakirjade andmebaas.
Otseviit andmebaasile
Ameerika mikrobioloogia ühingu e-ajakirjade  andmebaas, mis hõlmab nii alus- kui ka kliinilise mikrobioloogia kõige uuemaid uurimusi. 
Otseviit andmebaasile
E-ajakirjade täistekstandmebaas, mis sisaldab üle 190 teadusajakirja bioloogia, ökoloogia ja keskkonnateaduste valdkondadest.
Otseviit andmebaasile
EBSCO platvormil asuv juhtiv põllumajandusteaduste alane referatiivandmebaas. Andmebaasi on võimalik siseneda ka paroolipõhiselt.
Otseviit andmebaasile
CABI platvormil asuv referatiivandmebaas, mille kaudu on Eesti Maaülikoolil ligipääs alamandmebaasidele Helminthological Abstracts ja Protozoological Abstarcts.
Otseviit andmebaasile
Cambridge ülikooli kirjastuse poolt pakutavate ajakirjade andmebaas. Ajakirjade valik on multidistsiplinaarne, sisaldades endas üle 350 ajakirja.
Otseviit andmebaasile
Multidistsiplinaarne platvorm, mis sisaldab erinevaid andmebaase nagu Academic Search Complete, Business Source Complete, CAB Abstracts, ERIC, MEDLINE, American Doctoral Dissretations. Andmebaasi on võimalik siseneda ka paroolipõhiselt.
Otseviit andmebaasile
Standardite täistekstide lugemiseks peab viibima Eesti Maaülikooli võrgus ja sisenema paroolidega. Eesti Standardikeskuse lugemisteenuse kasutamiseks tutvu ka juhendiga.
Otseviit andmebaasile
Valik Tartu Ülikooli poolt publitseeritud eestikeelseid ülikooliõpikuid ebrary e-raamatute platvormil.
Otseviit andmebaasile
Ligipääs on JSTOR Biological Sciences kollektsioonile, mis sisaldab endas teadusajakirju botaanika, zooloogia ja ökoloogia alastest teadusvaldkondadest.
Otseviit andmebaasile
EBSCO platvormile tuginev bibliograafiline andmebaas, mis hõlmab kõiki meditsiinivaldkondi. Andmebaasi on võimalik siseneda ka paroolipõhiselt.
Otseviit andmebaasile
Väga kõrge mõjufaktoriga loodusteaduste ja meditsiini alaste ajakirjade andmebaas. Andmebaasis asub ka ajakiri Nature, mis on üks juhtivatest rahvusvahelistest teadusajakirjadest.
Otseviit andmebaasile
Oxford University kirjastuse poolt publitseeritud ajakirjade täistekstandmebaas. Kajastust leidvateks teemavaldkondadeks on loodusteadused, meditsiin, matemaatika, füüsika jne.
Otseviit andmebaasile
Multidistsiplinaarne andmebaas, mis sisaldab endas e-raamatuid väga paljudelt erinevatelt kirjastustelt.
Otseviit andmebaasile
Euroopa suurima keemiaalase erialaorganisatsiooni Royal Society of Chemistry ajakirjade andmebaas.
Otseviit andmebaasile
Kirjastuse Elsevier elektrooniliste ajakirjade täistekstandmebaas. NB! Juurdepääsu ei ole neile ScienceDirect platvormil pakutavatele ajakirjadele, mis kuuluvad teistele kirjastustele või teadusseltsidele. Andmebaasi on võimalik siseneda ka isikliku kasutajakontoga.
Otseviit andmebaasile
Valik Elsevier kirjastuse e-raamatuid ScienceDirect platvormil. Andmebaasi on võimalik siseneda ka isikliku kasutajakontoga.
Otseviit andmebaasile
Kirjastuse Elsevier üks suurimaid bibliograafilisi multidistsiplinaarseid andmebaase, mis sisaldab endas nii eelretsenseeritud teaduskirjandust kui ka kvaliteetseid veebiressursse.
Otseviit andmebaasile
Multidistsiplinaarne kirjastuste Springer ja Kluwer ajakirjade ja e-raamatute andmebaas.
Otseviit andmebaasile
Kirjastuse Taylor & Francis teaduse ja tehnikaalaseid ajakirju kajastav andmebaas.
Otseviit andmebaasile
Web of Science platvormile tuginevad erinevad viiteandmebaasid:
Web of Science Core Collection
Science Citation Index Expanded (1996-tänapäev)
Social Sciences Citation Index (1996-tänapäev)
Arts & Humanities Citation Index (1996-tänapäev)
Konverentsimaterjalide tsiteerimisinfo andmebaasid
Conference Proceedings Citation Index- Science (1990-tänapäev)
Conference Proceedings Citation Index- Social Science & Humanities (1990-tänapäev)
Teadusraamatute viiteandmebaasid
Book Citation Index– Science (2005-tänapäev)
Book Citation Index– Social Sciences & Humanities (2005-tänapäev)
MEDLINE 
SciELO Citation Index 
Otseviit andmebaasile
Loodusteaduste ja meditsiinialaste ajakirjade täistekstandmebaas kirjastuselt Wiley.
Otseviit andmebaasile



 

 
                                                            2013 Eesti Maaülikooli Raamatukogu      
facebook