Piiranguteta juurdepääs uuele raamatule

Raamatut kariloomade pidamisruumi õhukvaliteedist saab nüüd maaülikooli arvutivõrgus piiranguteta lugeda, sisu alla laadida ja printida.

 

Eesti Maaülikooli raamatukogu ostis juurdepääsu juuni alguses ilmunud raamatule „Air Quality and Livestock Farming“, mille toimetajateks on Austraalia Lõuna-Queenslandi ülikooli abiprofessor Thomas Banhaz, Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor Andres Aland ning Hannoveri veterinaariaülikooli emeriitprofessor Jörg Hartung.

Raamat annab põhjaliku ülevaate loomade pidamiskeskkonda iseloomustavast kompleksnäitajast – õhu kvaliteedist – koos analüüsiga selle mõjust loomade, inimeste ning ökosüsteemide tervisele ning heaolule. Mitmekülgset käsitlemist leiavad pidamiskeskkonnas tekkivad/leiduvad tolm, vesiniksulfiid, ammoniaak ja mikroorganismid, kuid vaadeldakse ka teisi sisekliima näitajaid.

 

Raamat on lisatud EBSCO andmebaasi eBook Collection ja kättesaadav maaülikooli arvutivõrgus piiramata hulgale kasutajatele.  Raamatut on võimalik lugeda, sisu alla laadida ja printida SIIN.

 

„Air quality and livestock farming“