Ligipääs Perlego veebiraamatukogule

Perlego pole tavapärane andmebaas vaid pigem veebiraamatukogu ("the Spotify for Textbooks"), mis pakub arvutis, tahvlis või telefonis lugemiseks piiramatut ja samaaegset juurdepääsu 400 000+ õpikule, akadeemilisele ja erialasele raamatule tuntud kirjastajatelt, nagu näiteks Pearson, Wiley, Taylor ja Francis, Elsevier jne.

 

Perlego abil on võimalik oma lugemisi isikupärastada st lisada märkmeid ja kommentaare, jagada teadmisi ning soovitusi kolleegidele või õppegrupile. Mobiilirakenduses saate sisu võrguühenduseta alla laadida ja nii  tekib teie taskusse raamatukogu, millele on alati juurdepääs. Perlego missiooniks on muuta õppimine ja haridus kõigile kättesaadavaks st võimaldada üliõpilastele piiramatu ja tõketeta juurdepääs õppematerjalile.

 

Perlegole juurdepääs on personaalne, kontopõhine ja kuu-  või aastatasuga (isegi personaalne prooviperiood nõuab krediitkaardi garantiid).

 

Maaülikooli raamatukogu pakub teile alates esmaspäevast, 15. märtsist kuni 12. aprillini tasuta juurdepääsu, et saaksite Perlego keskkonnaga tutvuda ja kasutusmugavust testida. 

Siin on link 

https://www.perlego.com/group-register?orgt1=/kC9Z4YYPFY7O6mXijA3cg==

 ja kood 0111C9, mille kaudu sisse logides saate kuuks ajaks tasuta konto luua.


Kahel päeval, 15. ja 16. märtsil  viib Perlego meeskond läbi veebiseminarid õppejõududele ja üliõpilastele, et näidata Perlego toimimist ja tutvustada funktsioone, mida see keskkond pakub õppimiskogemuse parandamiseks.

 

Webinar for academic staff

15/03/21 at 3pm Estonian Time
Join with the following link: https://zoom.us/j/2068149275
Password: 8899

The purpose of the meeting is to show you how to navigate Perlego's platform and content, and run you through the features that allow professors to complement their teaching experience and drive higher students' engagement.  

Agenda:
- Quick introduction
- Demo of the platform
- Q&A


Webinar for students

16/03/21 at 3pm Estonian Time

Join with the following link: https://zoom.us/j/2068149275
Password: 8899

Joining info meet.google.com/vuf-skyh-nnt

Or dial: +44 20 3937 0049  PIN: 222285028#  More phone numbers

The purpose of the meeting is to show you how to navigate Perlego's platform and content, and run you through the features that can help improve your learning experience.

Agenda:
- Quick introduction
- Demo of the platform
- Q&A